Friss topikok

Cikkgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Felhívás - megkezdődött az ívás időszaka

2011.02.24. 16:39 A halvédő

Most kaptuk a hírt, hogy a Hortobágy-Berettyón 25-30 személy kerítőzi az laposokat - ahol ilyenkor köztudott, hogy a csukán kívül más nem tartózkodik! Több mikrobusszal érkeztek a hálót használók, akik szüntelen húzzák-vonják a lehetséges ívóhelyeket.

Kérünk mindenki, ha ilyet tapasztal, lehetőleg dokumentálja, és az információt küldje el részünkre, hogy az egész ország lássa, mi folyik a vizeken.
 
 

 

2 komment

Címkék: csuka halász halászat orvhorgász ívás

A bejegyzés trackback címe:

https://halvedo.blog.hu/api/trackback/id/tr762687810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Albin01 2011.02.24. 17:11:42

Sajna én innen Budapestről nem tudok segíteni, de aki ott lakik remélem nem megy el behunyt szemmel az eset mellett..
Hiszen ez erősen az Ő érdekük.
Üdv!

multica 2013.12.27. 10:22:56

Sajnos a hortobágy berettyón nemcsak a csuka ivás hanem egèsz èvben rabolják a halat! Olykor nyilvánosan.sokan vannak akik ezt a problèmát jeleztük de senki nem tesz semmit az orvhalászok ellen. Számos jelöletlen varsa vizalá rejtve .iváskor sok meslenc. de mèg villanyozásra is akad pèlda.
süti beállítások módosítása