Friss topikok

Cikkgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Ha idén nem fogtok menyhalat, az nem a véletlen műve lesz

2011.01.11. 18:32 A halvédő

A napokban érkezett a hír egyesületünkbe, hogy a Duna-menti Apostag település szakaszán állítólag a helyi halász 2010 januárjának első hetében 1700 kg menyhalat fogott. A sok halat nem bírta egyedül begyűjteni, ezért még maga mellé vett egy kontárt is, hogy ketten még több halat tüntessenek el nyomtalanul a folyóból a természet, a horgászok, és az állam kárára.

Informátorunk osztott-szorzott, és arra jutott, hogy ez bizony 5000 egyedszámot jelenthet, ami természetesen nem került bevezetésre a fogási naplóba. Ezt a halász vállalkozások évente közzé tett nevetséges fogási statisztikáira alapozta, amiben olyan kevés halat vallanak be, hogy az még egy embert sem tartana el, nemhogy egy családot. 

1 komment

Címkék: menyhal 2011 halász halászat apostag

A bejegyzés trackback címe:

https://halvedo.blog.hu/api/trackback/id/tr322577155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisgyerek9 · http://kisgyerek.blog.hu 2011.01.20. 09:27:51

Gondolom nem csak a mennyiségi,de a méretkorlátozásokra sem figyelt...

A környékbeli éttermekben meg megy a tőkehalfilé rántva hagymás burgonyasalátával a napi menüben...

Remélem fényképpel kikerül az arca az ilyen embereknek, miután jogerős az elmarasztalás.
süti beállítások módosítása