Friss topikok

Cikkgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Eladó dunai élő hal

2011.04.07. 13:51 A halvédő

Megy a hal a Dunán - állítja egy lelkes olvasónk, aki saját szemével látta, hogy a mai napon (2011. április 7.) K. Gyula három oxigéntartályt pakolt tele élő hallal a dunaújvárosi halásztanyán. A platós, "élő hal" feliratú autó nem sokkal ebéd után érkezett a halász kikötőjébe, majd 12.45-kor távozott a szép dunai halakkal. Kár, hogy mocskosul benne vagyunk az ívási időszakban, a legtöbb hal most ívik, vagy eztán fog. A bevétel busás, a halászok mégsem fognak semmit - legalábbis a saját bevallásuk szerint. 

2 komment

Címkék: dunaújváros törvény tilalom halász halászat kukucska gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://halvedo.blog.hu/api/trackback/id/tr202807145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bmszasza 2011.04.08. 10:59:34

2011.04.07.-én a Dunán horgásztam a déli részen a bátai szakaszon (1463 folyamkilóméternél)délelőtti órákban 10 óra körül a megjelent egy csónakos a túlparton ,bemotorozott a folyó közepére kidobott egy jelző bója szerű tárgyat és a part felé kimotorozva engedte szépen a hálóját egészen a parti sávig,majd csurgott lefelé jó két-három kilométert, a zsákmányt nem láttam,de gondolom sikeres lehetett,mert elég sűrűn csinálják,vízi rendőrök természetesen ilyenkor sehol pedig szoktak ezen a vonalon járőrözni.Meg kéne védeni a Dunát, de ilyenkor kihez lehetne fordulni sajna nem tudom,de a halboltokat ellenőriznék először,hogy ilyenkor honnan veszik a méreten aluli halakat amit árulnak,talán ez is egy megoldás lenne!!!! További szép napot mindenkinek és jó fogást!!! Duna imádója!!!

Fogjukmegazsiványokat 2015.02.09. 07:57:01

Uraim!! Nem csak beszélgetni kell a dolgokról! Így van a dunát pofátlan módon rabolják a Halásznak nem nevezhető emberek! Ök nem halászok, hanem ingyenélő rabsicok!
JELENZKEZŐKETVÁROK!mail:weldimpeksz@freemail.hu. Ütőképes csapatot ösze állítani. FOGJUK MEG A DUNA HALTOLVAJAIT!!! Ha már a vizirendészetnek ez nem sikerül!
süti beállítások módosítása