Friss topikok

Cikkgyűjtemény

Nincs megjeleníthető elem

Ez történt a 2010-es PontyShow-n

2010.12.01. 20:34 A halvédő

Mint azt már hírül adtuk, az Országos Halvédő Közhasznú Egyesület saját standdal képviseltette magát a rendezvényen, ahol szemléltető eszközként számos hallopásra használt, elkobzott eszközt csodálhattak” meg az érdeklődők. Ezek között szerepelt elektromos halászgép (egyik horgászládának álcázva), ólmozott hármashorog (gereblye), önakasztós betonvas, dobóháló, damilháló, perlonháló és szigony (ezúton is szeretnénk megköszönni az RDHSz-nek, és Kunszentmiklósi Sporthorgász Egyesületnek a kiállítás idejére rendelkezésünkre bocsájtott, rapsicoktól elkobzott eszközöket).

Szeretnénk megköszönni a KeenCarp magyarországi képviseletének (http://www.keencarp.hu), hogy a standot és minden azzal kapcsolatos kiadást (belépő, halvédő borsúra, ital stb.) átvállalva lehetőséget nyújtott, hogy kezdeményezésünket bemutathassuk – többek között az ilyen támogatásokra is nagy szükségünk van, hogy minél kevesebb pénzt emésszenek fel a működési és marketinges költségek.

A kiállításhoz egyesületi pénzt nem használtunk fel.

Standunkon számos horgász megjelent, köztük ismert, és elismert specialisták, üzletemberek, akik nem kis érdeklődést mutattak céljaink iránt, és bátran mondhatjuk, egyet is értettek azokkal. Gyakorlatilag – ahogy az elképzeléseinkben is szerepel – mindenki támogatásáról biztosított minket, az összefogás sürgetését mindannyiunk előtérbe helyezte. Mindenki átlátja, ha a Balaton példáját követi a többi vizünk is, akkor bizony nem sok horgász marad, ami rántja magával az egész ágazatot.

Személyesen meglátogatott minket a MŰHOSZ elnöke, akivel közös riportot készített a PV TV, valamint MaPoE elnöke szintén, abból az apropóból, hogy a horgásztársadalomnak nincs szüksége széthúzásra, legyes, pontyos, ragadozós, s bármely halfajra tisztességesen horgászók céljai azonosak, ezeket pedig összefogással fogjuk csak elérni.

Természetesen a horgász sajtó is jelen volt, akik szintén pozitívan közelítették meg a témát, bíztató, hogy támogatásáról biztosított minket a www.haldorado.hu, www.peca.hu, és a PV TV is.

OHKE

1 komment

Címkék: pontyshow halvédő egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://halvedo.blog.hu/api/trackback/id/tr1002486977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mdfk 2010.12.02. 20:59:08

zigi igazi sportdiplomata!
örülök, hogy tiszteletét tette. :)
mi is harcolunk keményen!
üdv: szolnokfly
süti beállítások módosítása